Lens Diaries Go Now
Glamour, Beauty, Nude, Models, Photographers

*    |  Register  


 
Go Back   Garage Glamour™ > Garage Glamour™ Main Forums > Tech Talk Forum
 

Tech Talk Forum Photography & Technical Related Only!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
PhotoShop Brush Help Please
Old 02-16-2004, 07:24 PM   #1 (permalink)
Free Member
 
Join Date: Nov 2002
Member GG#: 35398
Location: Charlotte
Posts: 15
Comments: 0
Send a message via AIM to RandyH

RandyH is offline IP: 65.1.172.9
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

This evening after I opened PS to work on a few photos I realized that I could not adjust the size of any of my brushes, like the clone, healing, and so forth. Never had this problem before. I am clueless right now. Anyone have any ideas why my brushes may have become unadjustable??? I am using version 7.01. Thanks in advance.

Randy
  View Public Profile Send a private message to RandyH Visit RandyH's homepage! Find More Posts by RandyH
 
Re: PhotoShop Brush Help Please
Old 02-16-2004, 09:33 PM   #2 (permalink)
Lifetime Photographer

 
StuHaluski's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Member GG#: 36068
Location: Atlanta
Posts: 350
Comments: 1

StuHaluski is offline IP: 66.56.79.23
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

check your caps-lock

Stu
  View Public Profile Send a private message to StuHaluski Visit StuHaluski's homepage! Find More Posts by StuHaluski
 
Stu, not sure how that would...
Old 02-16-2004, 10:35 PM   #3 (permalink)
Lifetime Photographer
 
Join Date: Nov 2002
Member GG#: 35455
Posts: 283
Comments: 0

RobertRSanders is offline IP: 67.115.9.154
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

cause the brush to remain at one size, the caps lock only makes the curser change personality. I would say this is a corruption issue or if on a PC, a similar problem that JT Smith was experiencing with the Windows ME version and Photoshop. Somehow the preferences have to be changed to clear the command, or lack of command, when the brush size is being changed.

Robert
  View Public Profile Send a private message to RobertRSanders Visit RobertRSanders's homepage! Find More Posts by RobertRSanders
 
Got it fixed
Old 02-16-2004, 10:49 PM   #4 (permalink)
Free Member
 
Join Date: Nov 2002
Member GG#: 35398
Location: Charlotte
Posts: 15
Comments: 0
Send a message via AIM to RandyH

RandyH is offline IP: 65.1.172.9
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I did have the caps key on at the time, but it did not clear until I rebooted. Thanks guys. I can go back to zapping imperfections now.
  View Public Profile Send a private message to RandyH Visit RandyH's homepage! Find More Posts by RandyH
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photoshop Question PhotoDave1 Tech Talk Forum 10 05-03-2007 02:11 AM
Photoshop Basics Fantasiesimage Digital Darkroom 4 12-27-2005 10:07 PM
Photoshop, what version to buy or steal StuHaluski Tech Talk Forum 11 03-24-2005 07:27 PM
Photoshop Brush Help Photomart Tech Talk Forum 3 03-07-2005 08:33 AM
Poll on Photoshop CS StuHaluski Tech Talk Forum 9 11-13-2003 10:56 AM

Sponsors


New To Site? Need Help? Photographer & Model Links
All times are GMT -5. The time now is 04:59 PM.

© 1999-2017 Garage Glamour™




Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94