Lens Diaries Go Now
Glamour, Beauty, Nude, Models, Photographers

*    |  Register  


 
Go Back   Garage Glamour™ > Garage Glamour™ Main Forums > Tech Talk Forum
 

Tech Talk Forum Photography & Technical Related Only!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Bridge Fails to Open in CS3
Old 01-31-2010, 05:53 PM   #1 (permalink)
Free Member
 
Join Date: Oct 2003
Member GG#: 37074
Location: Buffalo Grove
Posts: 8
Comments: 0

richpilot35 is offline IP: 76.16.192.116
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Hello everyone,
I am using CS3 on a Windows XP Professional desktop. When I installed CS3 10.0 originally, Bridge worked just fine. When I updated to 10.0.1, Bridge will not open at all. An error message appears that says "Adobe Bridge has encountered a problem and needs to close."
CS3 works perfectly after I close that message, but no Bridge!

If I deactivate CS3, uninstall it, and reinstall it keeping it at 10.0, Bridge works. I have tried the repair utility to no avail. I use LR's latest version and love it, but would like to use Bridge as well.

Any ideas as to what I can do, if anything?

BTW, I have CS3 10.0.1 on a laptop and Bridge works fine on that machine.

Thanks for any help I can get.
  View Public Profile Send a private message to richpilot35 Find More Posts by richpilot35
 
Re: Bridge Fails to Open in CS3
Old 02-04-2010, 10:54 PM   #2 (permalink)
Free Member

 
wsheldon50131's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Member GG#: 41629
Location: Johnston
Posts: 160
Comments: 0
Send a message via AIM to wsheldon50131 Send a message via Yahoo to wsheldon50131

wsheldon50131 is offline IP: 173.25.254.56
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

This sounds pretty close to your issue.


http://www.planetneil.com/tangents/2...e-cs3-problem/
  View Public Profile Send a private message to wsheldon50131 Visit wsheldon50131's homepage! Find More Posts by wsheldon50131
 
Re: Bridge Fails to Open in CS3
Old 02-04-2010, 10:56 PM   #3 (permalink)
Free Member

 
wsheldon50131's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Member GG#: 41629
Location: Johnston
Posts: 160
Comments: 0
Send a message via AIM to wsheldon50131 Send a message via Yahoo to wsheldon50131

wsheldon50131 is offline IP: 173.25.254.56
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I would also add that I would run 2-3 gigs of ram if you can on your machine which can make it more stable too.
  View Public Profile Send a private message to wsheldon50131 Visit wsheldon50131's homepage! Find More Posts by wsheldon50131
 
Re: Bridge Fails to Open in CS3
Old 02-20-2010, 03:09 PM   #4 (permalink)
Free Member
 
Join Date: Jul 2003
Member GG#: 36276
Location: Earth
Posts: 85
Comments: 0
My Mood:

kevinpieper is offline IP: 71.80.104.205
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I gave up with Bridge on one of my computers. Good luck.
Good software, but buggy as hell.
__________________
Photos coming soon.
Only use high quality blank DVDs for storing photos! See the list at www.digitalFAQ.com!
  View Public Profile Find More Posts by kevinpieper
 
Re: Bridge Fails to Open in CS3
Old 02-24-2010, 03:20 PM   #5 (permalink)
Free Member
 
Join Date: Oct 2003
Member GG#: 37074
Location: Buffalo Grove
Posts: 8
Comments: 0

richpilot35 is offline IP: 76.16.192.116
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Thanks to everyone that took the time to give me a heads up on this problem!
  View Public Profile Send a private message to richpilot35 Find More Posts by richpilot35
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CF Card will not display in Bridge BobH Tech Talk Forum 6 01-11-2010 08:06 PM
Open in Bridge Defaults to CS2 instead of CS3 DocSmith Tech Talk Forum 3 01-22-2008 03:57 AM
Preview failure in Bridge CS3 for Windows? CatCynic Digital Darkroom 3 06-27-2007 06:44 PM
Open a Fuji S3Pro Raw file in Photoshop CS? jeandarnall Tech Talk Forum 9 11-26-2006 04:28 PM
New install of 10.4.1, PS flakes on file open methods... JonScott Tech Talk Forum 4 07-25-2005 10:34 AM

Sponsors


New To Site? Need Help? Photographer & Model Links
All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.

© 1999-2017 Garage Glamour™




Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93