Lens Diaries Go Now
Glamour, Beauty, Nude, Models, Photographers

*    |  Register  


 
Go Back   Garage Glamour™ > Garage Glamour™ Main Forums > Tech Talk Forum
 

Tech Talk Forum Photography & Technical Related Only!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Board Errors?
Old 11-22-2007, 11:43 AM   #1 (permalink)
Free Member

 
PhotosbyChuck's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Member GG#: 45340
Location: Chicago
Posts: 394
Comments: 0

PhotosbyChuck is offline IP: 68.77.20.84
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

First off, sorry if Tech Talk isn't the best forum. I wasn't sure where this should go and guessed this was best.

For the past several days, I frequently see errors at the top of the page when accessing the forums. Usually, it has to do with the "New Posts" search link provided by the top menu. The errors I see are:

-------------------

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/glamour1.com/htdocs/photoplog/functions.php on line 181

-------------------

Anyone else seeing this? Maybe something is broken?
  View Public Profile Visit PhotosbyChuck's homepage! Find More Posts by PhotosbyChuck
 
Re: Board Errors?
Old 11-22-2007, 12:21 PM   #2 (permalink)
Founder Garage Glamour™

 
rolandogomez's Avatar
 
Join Date: Mar 1999
Member GG#: 1
Location: San Antonio
Posts: 1,772
Comments: 10
My Mood:
Send a message via AIM to rolandogomez

rolandogomez is offline IP: 70.125.157.219
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I'll look into it, which skin are you viewing under, I'm under "Modern" and we're looking at removing two skins because of some software upgrades...thanks, rg sends!
__________________
Photographer & Author author of five photography books. My newest book is Socially Smart: Twitter Plus Facebook, Marketing Multipliers And Brand Boosters Click here for My Tweet Workshop Information and the Photo Blog
  View Public Profile Send a private message to rolandogomez Visit rolandogomez's homepage! Find More Posts by rolandogomez
 
Re: Board Errors?
Old 11-22-2007, 02:29 PM   #3 (permalink)
Free Member

 
R_Fredrick_Smith's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Member GG#: 35872
Location: Dallas/Fort Worth Area
Posts: 3,660
Comments: 41

R_Fredrick_Smith is offline IP: 76.236.210.207
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

When you get these messages, what is the full URL in the address bar at that moment?
Cheers,
rfs
__________________

"The map is not the Territory"
  View Public Profile Send a private message to R_Fredrick_Smith Visit R_Fredrick_Smith's homepage! Find More Posts by R_Fredrick_Smith
 
Re: Board Errors?
Old 11-22-2007, 04:33 PM   #4 (permalink)
Lifetime Photographer

 
Stecyk's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Member GG#: 55352
Location: Calgary
Posts: 245
Comments: 14

Stecyk is offline IP: 68.146.57.71
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by R_Fredrick_Smith View Post
When you get these messages, what is the full URL in the address bar at that moment?
When I perform the following steps, I get the error messages:

1) Quick Links to mark all read.

2) Home

3) View New Posts (there are 0 new posts, because I just marked all read)

4) http://www.glamour1.com/forums/search.php?do=getnew results in error messages.

I am using Firefox, though that should NOT matter. Hope this helps.

Regards,
Kevin
  View Public Profile Send a private message to Stecyk Visit Stecyk's homepage! Find More Posts by Stecyk
 
Re: Board Errors?
Old 11-23-2007, 01:14 PM   #5 (permalink)
Free Member

 
PhotosbyChuck's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Member GG#: 45340
Location: Chicago
Posts: 394
Comments: 0

PhotosbyChuck is offline IP: 68.77.20.84
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I haven't changed the skin from the default. As for the URL, as above it's the New Posts link that causes it every time it happens (but I see the error maybe once every other day...not every time I click New Posts). It may have to do with the back button -- I'll play around with it a bit when I get the chance and see if I can find the trigger for it.
  View Public Profile Visit PhotosbyChuck's homepage! Find More Posts by PhotosbyChuck
 
Re: Board Errors?
Old 11-28-2007, 09:24 AM   #6 (permalink)
Free Member

 
PhotosbyChuck's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Member GG#: 45340
Location: Chicago
Posts: 394
Comments: 0

PhotosbyChuck is offline IP: 68.77.20.84
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

The error seems to occur when I use the back button to revisit the "New Posts" search results -- I'm guessing it's time-based. The results probably expire and the site doesn't handle it well.

My exact link was: http://www.glamour1.com/forums/searc...g_searchinfo=1
  View Public Profile Visit PhotosbyChuck's homepage! Find More Posts by PhotosbyChuck
 
Re: Board Errors?
Old 11-29-2007, 12:50 AM   #7 (permalink)
Lifetime Member

 
Brennans_Photography's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Member GG#: 48779
Location: San Bernardino
Posts: 125
Comments: 0

Brennans_Photography is offline IP: 68.190.201.215
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by Stecyk View Post
When I perform the following steps, I get the error messages:

1) Quick Links to mark all read.

2) Home

3) View New Posts (there are 0 new posts, because I just marked all read)

4) http://www.glamour1.com/forums/search.php?do=getnew results in error messages.

I am using Firefox, though that should NOT matter. Hope this helps.

Regards,
Kevin

Same here. I am using IE7. It seems to show up for me when I try to go back to new posts after reading them all or using the mark forums read. I usually do this after a while to see if any new posts have been posted.
  View Public Profile Send a private message to Brennans_Photography Visit Brennans_Photography's homepage! Find More Posts by Brennans_Photography
 
Re: Board Errors?
Old 11-29-2007, 12:57 AM   #8 (permalink)
Lifetime Member

 
Brennans_Photography's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Member GG#: 48779
Location: San Bernardino
Posts: 125
Comments: 0

Brennans_Photography is offline IP: 68.190.201.215
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by Brennans_Photography View Post
Same here. I am using IE7. It seems to show up for me when I try to go back to new posts after reading them all or using the mark forums read. I usually do this after a while to see if any new posts have been posted.
Rfs,
This is the complete address;

http://www.glamour1.com/forums/search.php?do=getnew

I can duplicate this over and over by just these two steps

1) Use quick links and mark forums read
2) Then click new posts

That's when it shows up for me.

Hope that helps!

Pete
  View Public Profile Send a private message to Brennans_Photography Visit Brennans_Photography's homepage! Find More Posts by Brennans_Photography
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
texas Talent Board cohibaron Main Community Forum 3 11-03-2009 09:18 AM
What is needed for a bill board image ? That_Look_Photo Tech Talk Forum 8 01-15-2007 11:12 PM
Script and stack errors... Robear0001 How Do I? 2 03-27-2006 08:21 AM
First Post on the New Board ProShotPhoto Photo Reviews & Critiques Only 7 03-24-2006 07:13 PM

Sponsors


New To Site? Need Help? Photographer & Model Links
All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.

© 1999-2017 Garage Glamour™




Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93