Lens Diaries Go Now
Glamour, Beauty, Nude, Models, Photographers

*    |  Register  


 
Go Back   Garage Glamour™ > Garage Glamour™ Community Related Forumss > How Do I?
 

How Do I? How do I topics.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
View First Unread
Old 05-02-2006, 09:27 AM   #1 (permalink)
Free Member

 
BGPhoto's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Member GG#: 45260
Location: USA!!! USA!!! USA!!!
Posts: 607
Comments: 0
Send a message via AIM to BGPhoto

BGPhoto is offline IP: 64.207.15.254
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I'm having issues with getting to the first unread post. When I click the icon to the left of a thread name in the New Posts list, the link indicates that it's going to take me to the first new post...but instead it takes me to the first post in the thread. But then if I click View First Unread button at the top of the thread, it takes me to where I should have gone in the first place.

Has anybody else experienced this? Admins, any idea what could be causing this? I'm using IE 6.0.2900...

Thanks for your help!

-Brian
__________________
"Beer is proof that God loves us and wantws us to be happy." -- Benjamin Franklin
  View Public Profile Send a private message to BGPhoto Visit BGPhoto's homepage! Find More Posts by BGPhoto
 
Re: View First Unread
Old 06-19-2006, 02:11 PM   #2 (permalink)
Free Member

 
BGPhoto's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Member GG#: 45260
Location: USA!!! USA!!! USA!!!
Posts: 607
Comments: 0
Send a message via AIM to BGPhoto

BGPhoto is offline IP: 64.207.15.254
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

I don't mean to be a punk, but I'm still having this problem and didn't get any response to my earlier post.

The link on the little triangle to the left of the thread name in the new posts listing says...

http://www.glamour1.com/forums/main-...-new-post.html

But the link to "View First Unread" at the top of the thread goes to...

http://www.glamour1.com/forums/main-...tml#post223182

The latter works fine, but the first doesn't work at all. Can any of you mods/admins tell me whether this is a "feature" or whether I'm having some difficulty with the setup of my machine? I don't have this problem with other boards with similar functionality, but it could very well be me that's the problem.

Please let me know what you think. Thanks!

-Brian
__________________
"Beer is proof that God loves us and wantws us to be happy." -- Benjamin Franklin
  View Public Profile Send a private message to BGPhoto Visit BGPhoto's homepage! Find More Posts by BGPhoto
 
Re: View First Unread
Old 06-19-2006, 04:46 PM   #3 (permalink)
Lifetime Photographer

 
srwatters's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Member GG#: 41719
Location: West Plano, TX
Posts: 558
Comments: 0
Send a message via AIM to srwatters Send a message via Yahoo to srwatters

srwatters is offline IP: 65.197.247.151
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

Quote:
Originally Posted by BGPhoto
I don't mean to be a punk, but I'm still having this problem and didn't get any response to my earlier post.
Brian, You're not a punk.

The mods and Rolando can shoot me if they want, but this forum has made a mess of the VBulletin core software. I mod another forum based on the same forum and it is so much easier to use it isn't even in the same ballpark. Rather than try to make this look and act similar to the old forum, they should just use the excellent core and put a well know skin on top. There are many to choose from.

Seriously I can see why the posts have dropped to near zero. I'm trying to post when I can, but it just isn't at all friendly and I think I know VBulletin. I can see why others have so many issues.

Why they removed the edit post button I have no idea. Why the goto new post in thread feature from the email notice is broken is beyond me. Admins, please leave the php hacking and just use the excellent core. It feels like a downward death spiral to me. IMHO of course.
__________________
Scott Watters
http://www.polodigital.net
Nikon | Hasselblad | Phase One | Hensel | Apple
  View Public Profile Send a private message to srwatters Visit srwatters's homepage! Find More Posts by srwatters
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPad app for live view? Lumpy53 Tech Talk Forum 0 10-27-2011 05:49 PM
U Can Now View Profile Views... rolandogomez How Do I? 0 04-08-2006 01:16 PM
Suggestion on Recent Photos view ... R_Fredrick_Smith How Do I? 1 03-31-2006 01:42 PM
Nikon View? FrankParis Tech Talk Forum 4 08-31-2005 01:26 PM
If Nikon View auto-launch of Transfer doesn't work.. IIsassi Tech Talk Forum 1 08-24-2004 02:30 PM

Sponsors


New To Site? Need Help? Photographer & Model Links
All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.

© 1999-2017 Garage Glamour™




Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93